RAKENTAMISEN REFERENSSIT LAIHIALLA, VAASASSA JA SEINÄJOELLA

Ota yhteyttä

TekiPelti Oy on toiminut rakentamisen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Rakennamme rivitaloja, toteutamme remontteja ja asennamme peltikattoja Laihialla, Vaasassa ja Seinäjoella.

Tutustu tällä sivulla referensseihimme ja tilaa oma palvelusi!

Rakentamamme uudiskohteet

Rakennamme laadukkaita rivitaloja Laihian seudulla vuosien kokemuksella. Teemme työmme tehokkaasti, laadusta ja lopputuloksesta tinkimättä. Tutustu näillä sivuilla valmistuneisiin ja valmistumassa oleviin uudiskohteisiin, joissa olemme toimineet rakennuttajina.

As Oy Laihian Wanhapappila

Tämä 8 asunnon (51/56 m2 - 72/74 m2, 2 hks ja 3 hks sekä 92 m2 4 hks) asunto-osakeyhtiö rakennetaan Laihialla kaupungin keskeisimmälle ja parhaalle paikalle, entisen kirkkoherranviraston alueelle. Asunnot tullaan toteuttamaan paikan vaatimalla arvokkuudella tyylikkäästi ja kaikki yksityiskohdat huomioiden.


Asunnoissa on kaukolämmitys. Jokaiselle asunnolle on lisäksi oma autokatospaikka, varasto sekä laadukas viimeistely kodinkoneita myöten. Ulkoa rakennus on tiiliverhoiltu ja ulkoseinärungot ovat elementtipohjaiset. Kiinteistön alapohja on rakennettu betonilaatoin siten, että alapohjarakenne pääsee tuulettumaan.


Kohde valmistuu elo-syyskuussa 2020. Lisätietoa asuntoja myyvän Mäkelä LKV:n sivuilla.

Asunto Oy Laihian Metsonhovi

Laihian Metsonhovi on 7 asunnon taloyhtiö, jossa asuntojen koot vaihtelevat 63,8 m2 ja 75,1 m2 välillä. Asunnot tulivat myyntiin alkuvuodesta 2016 Mäkelä LKV:n välityksessä.


Laihian Metsonhovin asunnot on rakennettu moderneiksi asunnoiksi, joissa ulkonäkö ja käytettävyys on laadukkaasti toteutettu. Asunnot hyödyntävät maalämpöä lattialämmityksessä ja asuntoihin on lisäksi rakennettu koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.