UUDISRAKENTAMISTA, PELTIKATTOJA JA REMONTTEJA LAIHIALLA, VAASASSA SEKÄ SEINÄJOELLA

Ota yhteyttä

TekiPelti Oy rakentaa ja myy laadukkaita rivitaloja Laihialla, Vaasassa sekä Seinäjoella. Saat meiltä uudisrakentamisen lisäksi myös peltikatot, keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä kirvesmiehen palvelut.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kokeneelta tekijältä. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kaikille rakennuspalveluille!

Rivitalot

Rakennamme laadukkaita rivitaloja. Toteutamme uudisrakennukset nopeasti ja tehokkaasti, tuottaen kilpailukykyisiä rakennuksia.
Tutustu tällä hetkellä myytävissä oleviin kohteisiimme täältä!

Remontit

Toteutamme keittiö- ja kylpyhuoneremontit pitkällä kokemuksella.
Saat meiltä remontit laidasta laitaan; pienet pintaremontit keittiöön tai koko kylpyhuoneen muuttaminen oikeaksi kotikylpyläksi. Palvelumme voidaan toteuttaa avaimet käteen -pakettina, jolloin hoidamme kaiken aina suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka.

Peltikatot

Suomen sääolosuhteissa peltikatto on yksi parhaimmista vaihtoehdoista, ja siksi se onkin maamme yleisin vesikate. Peltikaton lukuisiin hyviin puoliin kuuluvat muun muassa nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä laaja profiilivalikoima ja sopivuus lähestulkoon kaikenlaisiin kohteisiin.

Kirvesmiehen työt

Tarjoamme laaja-alaiset kirvesmiehen työt, kuten puurunkojen rakentaminen, laudoittaminen sekä ovien ja ikkunoiden asentaminen.

Pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä TekiPelti Oy:n, kun tarvitset kokeneen rakentajan palveluita. Uudisrakentaminen sekä remontit ovat saatavilla Laihialla,
Vaasassa sekä Seinäjoella. Ottaessasi yhteyttä konsultoimme sinua tarkasti, jotta pääsemme varmasti yhteisymmärrykseen tarpeistasi. Tämän jälkeen teemme sinulle erinomaisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiisi.